In verband met de Corona maatregelen in de horeca koken wij 's avonds voor onze gasten.

Voel je thuis….

In één van onze drie mooie thema kamers met privé badkamer en 42”TV kom je helemaal tot rust. Pak een kop koffie of thee in het gezamenlijke keukentje. Neem plaats op het zonnige dakterras met uitzicht op de tuin en geniet van de rust in hartje Lochem. Wifi is uiteraard overal vrij toegankelijk. Er is een elektrisch oplaadpunt voor je fiets en parkeren kan om de hoek. Ook is er een traplift aanwezig voor de gasten die wat moeilijker ter been zijn. Kortom, voor zowel een lang als kort verblijf, voor zowel de zakelijke reiziger als de lekker-genieten-toerist, biedt Hart van Lochem een heerlijk gastvrij onderdak…

Hooiplukker

In “Hooiplukker” voel je de tijden van weleer, toen de Spanjaarden Lochem wilden binnenvallen en onze Hooiplukker daar een stokje voor stak. Deze tweepersoonskamer heeft 2- eenpersoonsbedden, gratis wifi, tv en eigen badkamer met douche, wc en wastafel.

Staring

Deze beroemde dichter heeft zijn sporen nagelaten bij het beroemde Staringkoepeltje in Lochem. In deze tweepersoonskamer staan 2- eenpersoonsbedden, gratis wifi, tv en eigen badkamer met douche, wc en wastafel.

Theater

Lochem kent 2 mooie theaters: Schouwburg Lochem en het beroemde openluchttheater. De bakermat van popconcerten in heel Nederland. Deze tweepersoonskamer heeft 2- eenpersoonsbedden, gratis wifi, tv en eigen badkamer met douche, wc en wastafel.

Alle kamers zijn een vaste prijs, of er nu één of twee personen gebruik van maken. Voor zakelijke gasten of gasten die voor langere tijd willen verblijven, maken we graag een prijs op maat.

Heb je nog vragen of boek je liever via de mal? Mail ons (mailadres) of bel gerust. We helpen je graag!