Skip to main content
waar gastvrijheid vanzelfsprekend is

Onze kamers

In één van onze vijf mooie thema kamers met privé badkamer kom je helemaal tot rust. Pak een kop koffie of thee in het gezamenlijke keukentje. Neem plaats op het zonnige dakterras met uitzicht op de tuin en geniet van de rust in hartje Lochem.

 • Wifi is uiteraard overal vrij toegankelijk.
 • Alle kamers zijn voorzien van airco. 
 • Er is een elektrisch oplaadpunt voor je fiets.
 • Voor gasten met een elektrische fiets hebben wij een gratis oplaadpunt en u kunt uw fiets binnen veilig stallen. 
 • Je kunt je auto voor in- en uitladen parkeren aan de Achterstraat. Wil je voor langere tijd je auto parkeren dan kan dat gratis aan de Gloep. Dit is op 3 minuten lopen van Lunchroom B&B Hart van Lochem. 
 • Voor gasten die moeite hebben met traplopen hebben wij een traplift.
 • Check- in alle dagen van 15 – 21 uur.
  Check out tot 11 uur.
 • Bij arriveren buiten de openingstijden? Bel het nummer wat vermeldt staat op de deur. Er is dan iemand binnen 2 minuten om u in te checken. 
 • Tarieven

Liever persoonlijk reserveren via telefoon of mail?
Bel 0573-746013 of info@hartvanlochem.nl

Kortom, voor zowel een lang als kort verblijf, voor zowel de zakelijke reiziger als de lekker-genieten-toerist, biedt Hart van Lochem een heerlijk gastvrij onderdak…

kamer hart van lochem

Hooiplukker

2 persoons kamer – met balkon 

In “Hooiplukker” voel je de tijden van weleer, toen de Spanjaarden Lochem wilden binnenvallen en onze Hooiplukker daar een stokje voor stak. Deze tweepersoonskamer heeft 2- eenpersoonsbedden, gratis wifi, tv en eigen badkamer met douche, wc en wastafel.


kamer hart van lochem

Staring

2 persoons kamer – met eigen badkamer

Deze beroemde dichter heeft zijn sporen nagelaten bij het beroemde Staringkoepeltje in Lochem. In deze tweepersoonskamer staan 2- eenpersoonsbedden, gratis wifi, tv en eigen badkamer met douche, wc en wastafel.


kamer hart van lochem

Theater

2 persoons kamer – met uitzicht op de kerk

Lochem kent 2 mooie theaters: Schouwburg Lochem en het beroemde openluchttheater. De bakermat van popconcerten in heel Nederland. Deze tweepersoonskamer heeft 2- eenpersoonsbedden, gratis wifi, tv en eigen badkamer met douche, wc en wastafel.


kamer hart van lochem

Tuinkamer

2 persoons kamer – eigen tuintje – patio 

De Tuinkamer bevind zich naast de stadstuin. Uitzicht en doorloop naar de zonnige groene tuin. Rust midden in het centrum van ons gezellige stadje. Deze kamer heeft een tweepersoonsbed, gratis wifi, tv en eigen badkamer met douche, wc en wastafel.


kamer hart van lochem

Appartement*

6 persoons kamer – woonkamer – keuken – 3 slaapkamers –  2 badkamers – balkon 

In dit comfortabele appartement voor 6 personen bent u geheel zelfvoorzienend. Het is gesitueerd aan de achterkant van ons hoofdgebouw en gekoppeld  middels het terras en de doorloop. Het is te benaderen via een eigen opgang maar ook via de wenteltrap van het hoofdgebouw. De eigen opgang is tevens voorzien van een traplift! Verder beschikt het over een privé terras, een keuken, een zithoek met een flatscreen-tv, een wasmachine en een wasdroger. Uiteraard ook een goede wifi verbinding. Aan de Achterstraat heeft het 2 openslaande deuren waarbij je zodra de zon schijnt heerlijk kunt zitten met een boek in de schommelstoel. Het heeft 2 aparte badkamers met douches. De kamers in het appartement zijn ook apart te boeken.
* Appartement: minimaal 2 nachten € 360 p.n. voor 6 personen.
* Studio (onderste deel appartement): € 140 p.n. voor 2 personen, zelfvoorzienend incl keuken, woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer en eigen terras.


Alle kamers zijn een vaste prijs, of er nu één of twee personen gebruik van maken. Voor zakelijke gasten of gasten die voor langere tijd willen verblijven, maken we graag een prijs op maat.

Heb je nog vragen of wil je boeken? info@hartvanlochem.nl