Skip to main content
waar gastvrijheid vanzelfsprekend is

Wie zijn wij

Op zoek naar een heerlijke plek om te overnachten in het historische stadje Lochem? Voel je dan thuis bij het Hart van Lochem. Een unieke en gezellige Bed & Breakfast, gelegen in een pittoresk straatje met oude hobbelige keitjes voor de deur, pal voor de oude Gudula kerk.

Cultuur snuiven

Ervaar de Achterhoekse gastvrijheid, slenter door de straatjes, laat je culinair verwennen in één van de gezellige restaurantjes of pak een terrasje. Wil je cultuur snuiven? Bezoek de schouwburg of museum MORE in dichtbij gelegen kern Gorssel of Ruurlo. Liever actief buiten? Verken te voet of met de fiets de prachtige natuur, de vele kastelen en buitenverblijven rondom Lochem en geniet volop van de rust en ruimte. In de zomer is er in het prachtig gelegen openluchttheater van alles te doen. Houd de agenda in de gaten!Wil je iets meer “stad”? Oude Hanzesteden Deventer (25 min) en Zutphen (15 min) liggen om de hoek. Via de A1 (10 min) ben je in 35 min in Apeldoorn.

Onze kamers

Boek één van onze drie gezellige kamers en voel je thuis. Pak een kop koffie of thee in het gezamenlijke keukentje en plof neer op ons rustig gelegen dakterras met uitzicht op onze zonnige en groene stadstuin. Hier krijg je ‘s morgens ook je lekkere ontbijt geserveerd. Vogels fluiten, alles ademt rust, en dat midden in het centrum van ons gezellige stadje. Traplift, elektrisch oplaadpunt voor de fiets en gratis Wifi zijn uiteraard aanwezig! Dus wil je even helemaal bij komen of zoek je een logeerplek vanwege je werk? Boek dan je kamer, en ervaar onze gastvrijheid midden in het kloppend Hart van Lochem!
Liever persoonlijk reserveren via telefoon of mail? 
Bel 0573-746013 of info@hartvanlochem.nl

Ontbijtservice

In de vroege ochtend als de stad ontwaakt, de kerkklokken luiden, de geur van versgebakken brood, een ontbijtje aan een mooi gedekte tafel, het eerste heerlijke moment van de dag. Wij serveren elke dag van 8 – 10 uur een compleet ontbijt naar uw wensen. Zondag ontbijt tot 12 uur (vooraf reserveren).
Wij bezorgen op aanvraag ook heerlijk ontbijt aan huis! 
Maak je reservering via info@hartvanlochem.nl of stuur mij een bericht via Whatsapp: +31645707406. 

Graag tot ziens voor ontbijt, lunch of Bed&Breakfast bij Hart van Lochem in het centrum van Lochem.

Wij kijken uit naar je komst, tot gauw!

Hartelijke groet,

Gastvrouw
Hugolien